Gençali İlkokulu
Gençali Köyü PATNOS/AĞRI

VİZYON

Öğrencilerimizin zeka düzeyleri,kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim öğretim yuvası olmaktır. Beden ,zihin ahlak ve ruh ve duygu bakımından dengeli ,sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe sahip ,hür ve bilimsel düşünce gücüne ,geniş bir dünya görüşüne, vatan sevgisine sahip insan haklarına saygılı yaratıcı ,kişilikli ,teşebbüs sahibi ,yapıcı bireyler olarak yetiştirmek.

MİSYON

Karşılaştığı sorunlara akılcı çözümler üreten,hür ve demokratik düşüne,bilimsel metotlarla eğitilmiş, çağdaş düşünce yapısına sahip, yaratıcı, bilinçli ve kendine güvenen bireyler yetiştirmektir. Biz bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, bugünkü sosyo-ekonomik yapımızın getirdiği sorunları veli-öğrenci-çevre-okul işbirliği ile günün şartlarına uygun standartları yakalayarak, çözmek, öğrencilerin; işbirlikçi, sorumluluk sahibi, saygılı, bilgili-becerili, kendine güvenen ve girişimci bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara gelişen teknolojiye uyum sağlayacak mesleki bilgi ve becerileri kazandırmak için varız. Özel olarak da amacımız yukarıda sayılan niteliklere sahip birer birey olarak öğrencilerimizi yetiştirmenin yanında , öğrencilerimizin kabiliyet ve istidatlarına göre onları bir üst öğretim kurumuna hazırlamak.

BAŞARILAR

İstiklal Marşı Yarışmasında İlçe 3.´sü. Okullar arası Voleybol Turnuvası İlçe 1.´si.

Tam Gün

08.30-14.40

Kaloriferli.

İlçe merkezine 22 km uzaklıkta.

Gençali Köyü